Visste du att...

Visste du att...
 
- jag fram tills förra året aldrig gick runt i mina ridstövlar varken hemma eller på tävling då jag var, och är än idag så rätt om dom. Nu går jag dock runt med dom på tävling. 
 
- jag inte tål att rida med ett slarvigt ihopsatt träns där rämmarna sitter huller om buller och inte är iträdda i den lilla läderhållaren (vad heter det egentligen?)
 
- när jag var mindre stod vi i ett stort privatstall. Under somrarna var vi iväg på sommarbete och då användes min box av andra vilket jag inte gillade eftersom de hästarna bajsade på boxväggen. Jag vad då superpedantisk med den boxen och stod och skubbade boxävggarna för hand osv.... haha. 
 
- när jag var mindre hade jag som sagt en period då jag var väldit pedantisk i stallet och inte minst med min egen box. Ingen annan fick mocka den och jag plockade till och med bort microsmå bajspluttarmed med händerna..... Antar att det säger en del.
 
- jag har väldigt många "finschabrak" som är använda så få gånger att de aldrig är tvättade trots att några köptes för ett par år sedan. När jag insåg detta har jag dock börjat använda schabraken betydligt mer.
 
 
- på alla mina träns sitter gummityglar och jag avskyr att rida med något annat. Dyons gummiyglar är de absolut bästa.
 
- jag har aldrig ägt ett rött schabrak och tycker heller inte om färgen på schabrak. Vinrött kan dock vara snyggt ibland. 
 
- jag är riktigt långsam när jag ska gör iordning min häst, är alltid kvar sist eller så står andra och väntar på mig. Mamma och Fanny har vid det här laget vant sig. På tävlingsplatsen måste jag alltid ha låååång tid på mig när jag ska fixa utrustningen till hästen och mig. 
 
 

Om

Min profilbild




RSS 2.0